esa risty foto: Instagram/esaristyyy_

esa risty foto: Instagram/esaristyyy_

CATANFA.com/Music – Penyanyi cantik Esa Risty merilis single terbarunya berjudul “Lilo”. Esa membawakan Lagu karya ciptaan S Harsono. Karya tersebut telah rilis pada 15 Mei 2021 lalu dikanal youtube Milady Record Official. Music Video Lilo yang dinyanyikan oleh Esa Risty sudah tembus angka 82 Ribu tayang dalam rentang waktu 4 hari (18 Mei 2021).  Berikut lirik lagu ‘Lilo’ Esa Risty :

 

Information :

 

Artist : Esa Risty

Song : Lilo

Songwritter : S Harsono

Album : Single

Label : Milady Record Official

 

Lirik Lagu Lilo – Esa Risty :

 

Opo Wes Ora Kelingan

Sumpah Janjimu Mong Marang Aku

Sinekseni Lintang Rembulan

Jarene Trisnamu Mung Kanggu Aku

 

Wis Nganti Telung Ketigo

Nanging Sliramu Ora Kirim Warto

Bareng Saiki Wis Teko

Koe Malah Gandeng Wanito Liyo

 

Ora Nyono Ora Ngiro

Koe Medhot Taline Asmoro

Trisnaku Kang Tulung Suci

Ra MBok Jogo Malah Mbok Blinjani

 

BACA JUGALirik Lagu Esa Risty – Loro Pikir (Dino-Dino)

 

Opo Pancen Wis Nasibku

Kudu Pisahan Karo Sliramu

Nadjyan Abot Jroning Ati

Nanging Aku Ra biso Ngoncati

 

Lilo Atiku Wis Lilo

Nandyan Batinku Keloro-loro

Nanging Aku Ra Kuwowo

Megro Atiku Wis Kebacot Tresno

 

Opo Wis Ora Kelingan

Sumpah Janjimu Mung Marang Aku

Sinekseni Lintang Rembulan

Jarene Trisnamu Mung Kanggu Aku

 

BACA JUGANoah Rilis Lagu Mencari Cinta Feat BCL (Bunga Citra Lestari) – MV + Lirik

 

Wis Nganti Telung Ketigo

Nanging Sliramu Ora Kirim Warto

Bareng Saiki Wis Teko

Kowe Malah Gandeng Wanito Liyo

 

Ora Nyono Ora Ngiro

Koe Medot Taline Asmoro

Trisnaku Kang Tulung Suci

Ra Mbok Jogo Malah Mbok Blenjani

 

Opo Pancen Wis Nasibku

Kudu Pisahan Karo Sliramu

Nadjyan Abot Jroning Ati

Nanging Aku Ra Biso Ngoncati

 

Lilo Atiku Wis Lilo

Nandyan Batinku Kaloro-loro

Nanging Aku Ra Kuwowo

Megro Atiku Wis Kebacot Trisno

 

 

Music Video Lilo – Esa Risty (Official)

 

Video : Youtube/Milady Record Official

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Tentang Penulis

admin

admin

Tinggalkan Komentar